Homemedia - Nedis - Wevelgem

Vanaf 1 januari 2020 moet ook een woning waarin de eigenaar zelf woont over de nodige rookmelders beschikken. Wacht dus niet langer en plaats zo snel mogelijk rookmelders in uw woning. Zo maken we wonen in Vlaanderen samen veiliger.

Waarom Rookmelders plaatsen ?

Woningbranden eisen elk jaar tientallen mensenlevens. Meer nog dan het vuur, maakt vooral de rook tal van slachtoffers. Die rook is verstikkend en verspreidt zich razendsnel. Rookmelders vormen dan ook een eenvoudige en doeltreffende bescherming tegen de gevaren van brand. Ze zijn helemaal niet duur en makkelijk zelf te plaatsen. Zodra de rookmelder rook opmerkt, zorgt het alarmsignaal dat u
en uw huisgenoten zich tijdig in veiligheid kunnen brengen.

Wat als u geen Rookmelders plaatst ?

Dan voldoet uw woning niet aan de minimale veiligheids-, gezondheids- en woningkwaliteitsvereisten die de Vlaamse overheid vanaf 2020 oplegt.
Wie vandaag een woning zonder rookmelders verhuurt, krijgt geen conformiteitsattest. Het verhuren van een woning zonder de nodige rookmelders is strafbaar.

Rookmelder - low Budget

Prijs : 9€ / stuk btw incl.

De rookmelder verhoogt de veiligheid in huis. Gaat onmiddellijk af wanneer er rook wordt gedetecteerd. De sirene overschrijdt de 85 dB om ervoor te zorgen dat mensen zelfs midden in de nacht wakker worden.
Het alarm is uitgerust met een lage batterij waarschuwing en een testknop voor periodieke testdoeleinden.

Rookmelder - 10 jaar

Prijs : 19€ / stuk btw incl.

Deze VdS-gecertificeerde rookmelder garandeert maximale bescherming van uw woning of kantoor door u in het allereerste stadium van een brand te alarmeren. Zowel de sensor als de geïntegreerde lithiumbatterij gaan 10 jaar mee. De melder geeft zelf aan wanneer deze aan vervanging toe is.

Rookmelder - 10 jaar - klein

Prijs : 24€ / stuk btw incl.

Met slechts 43 x 43 mm is hij 75% kleiner dan de meeste melders en kan daarom uiterst onopvallend worden geplaatst. De melder bevat voldoende ruimte voor een krachtige sensor en een alarm dat een waarschuwing van 85 decibel afgeeft in het vroegste stadium van een brand.
Eenvoudig te installeren met het meegeleverde 3M-plakband of de meegeleverde schroeven. De interne lithium-batterij biedt u tien jaar bescherming.24

Rookmelder verbindbaar

Prijs : 19€ / stuk btw incl. – 33€ / Set 2 stuks

De rookmelder verhoogt de veiligheid in huis. Is  voorzien van een leerknop die draadloos verbindt met een onbeperkt aantal rookmelders. Als een apparaat rook detecteert, stuurt het een signaal via radiofrequentie waarmee de anderen ook worden geactiveerd. Ook uitgerust met testknop en lage batterij waarschuwing.

Rookmelder - 220V

Prijs : 24€ / stuk btw incl.

Deze optische rookmelder  biedt u volledige gemoedsrust. Deze rookmelder kan worden verbonden met twaalf andere melders om een volledig gebouw te bewaken. De rookmelder werkt op netvoeding maar heeft een back-upbatterij  voor het geval de stroom uitvalt.

Rookmelder - Wifi - Smartphone App

Prijs : 49€ / stuk btw incl.

Deze Wi-Fi-rookmelder waarschuwt je voor zowel rook als voor een extreme toename van de temperatuur – er klinkt een luid alarm voor iedereen die dichtbij is en je ontvangt tevens een melding op je telefoon, waar je op dat moment ook bent.

Deze rook- en hittemelder is gemakkelijk te monteren en wordt eenvoudig met je Wi-Fi gekoppeld zonder tussenkomst van een hub.

Meer info en bestellingen : rookmelder@homemedia.be

Koolmonoxidemelder

Prijs : 24€ / stuk btw incl.

Vergroot je veiligheid thuis met deze  koolmonoxidemelder. Als de melder het dodelijke en reukloze gas detecteert, gaat er onmiddellijk een alarm af.
Het alarm van meer dan 85 dB wekt je zelfs als je zeer vast slaapt. De melder is eenvoudig te monteren met de meegeleverde schroeven en is inclusief batterijen.

Gasmelder

Prijs : 24€ / stuk btw incl.

De plug-in gasmelder verhoogt de veiligheid in huis. Voor het detecteren van concentraties van LPG, aardgas of steenkoolgas. Als de gasniveaus te hoog worden, gaat er onmiddellijk een zichtbaar en hoorbaar alarm af.

Wateralarm

Prijs : 10€ / Stuk btw incl.

De waterdetector verhoogt de veiligheid in huis. Het kan worden gemonteerd in een ruimte waar overstromingsgevaar bestaat, zoals een wasruimte. Het alarm gaat onmiddellijk af als het water detecteert. De sirene overschrijdt 85 dB om ervoor te zorgen dat het zelfs mensen midden in de nacht wakker maakt. Het alarm is uitgerust met een waarschuwing voor een bijna lege batterij.

Homemedia
Nonnebosstraat 21
8560 Wevelgem
Tel : 0498 804635

Alle prijzen btw incl.
Levering 5€ voor bestellingen onder 50€
Gratis levering in Groot Wevelgem 

Meer info en bestellingen 
info@homemedia.be

Facebook
Chat openen
1
Hallo,
Kan ik je helpen ?